Menu Premium
Loading...

Update: Gamekings Extra: We geven 50 keys weg voor de World of Warcraft: Legion Beta!

Karim Shehata 12/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

SORRY! Er is iets misgegaan met de verspreiding van de WoW: Legion betacodes! Om alsnog aan je verdiende code te komen, stuur je het mailtje dat je van Godankey hebt gekregen (waar je code dus in had moeten staan) naar karim@blammo.tv. Dan wordt alsnog geregeld dat jij je betacode krijgt, zodat je een potje kunt gaan huishouden in de World of Warcraft: Legion bèta!

Karim is verplaatst naar de stoel van David voor deze Gamekings Extra, omdat dat de plek is waar belangrijke dingen gebeuren, als we hem moeten geloven. Dit betekent echter ook dat er in deze Gamekings Extra bizar belangrijke dingen gebeuren! We geven namelijk 50 keys weg voor de World of Warcraft: Legion Beta!

Wat moet je daarvoor doen? Vrij weinig! Je kunt lekker op je luie stoel blijven zitten en zelfs in deze post blijven hangen, want onder deze tekst staat een widget waarin je jouw e-mailadres invoert en daardoor meteen kans maakt op zo’n code. Let echter wel op: het is geen op=op actie, iedereen heeft gelijke kansen. Het is dus niet zo dat als je als eerst je e-mailadres dropt, dat je dan ook het meeste kans maakt op zo’n code.

Karim legt je in deze Gamekings Extra verder haarfijn uit hoe het allemaal in z’n werk gaat met de World of Warcraft: Legion-codes. Schreeuw ook vooral in de comments hoe graag je zo’n code wil hebben! Niet dat je daardoor meer kans maakt op een code, maar schreeuwen dat je dingen graag wil, is natuurlijk wel een klein beetje waar het internet voor is weggelegd.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch