Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: We gaan vanmiddag los met 4 streams!

Gamekings Redactie 24/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanmiddag om 4 uur is het zover: De Gamekings Zombie Challenge Livestream powered by OMEN by HP.  Shelly, Skate en Boris gaan dan twee uur lang zombie afknallen met Left 4 Dead 2 & Zombie Army Trilogy. De voorbereidingen zijn in volle gang en JJ gaat in deze Gamekings Extra: We gaan vanmiddag los met 4 streams, laten zien hoe we dit gaan doen!

JJ heeft wekenlang alles voorbereid en vanmiddag moet het dan gebeuren. De spanningen lopen hoog op bij onze event boys, want zoals we JJ kennen, legt hij de lat hoog. Zo zal hij in de Gamekings Extra uitleggen waar de streamers worden geplaatst en gaat hij alvast op zijn eigen plekje zitten, waar hij deze week verslag gaat doen van de streams, wat live te zien zal zijn op twitch.tv/gamekings. Wil je liever alleen maar naar Shelly, Skate of Boris kijken, dan is dat geen probleem want zij zullen ze ook op hun eigen kanaal streamen. De kanalen van onze zombiekillers staan hier nog even onder elkaar:

twitch.tv/gkborisgk

twitch.tv/shellygk

twitch.tv/skategk

Ben je al helemaal hyped? Zorg dan dat je om 15:55 helemaal klaar zit, want om klokslag 4 uur zal het eerste bloed al te zien zijn op de stream!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch