Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wat spelen we dit weekend? ‘Week 42 2013’

Gamekings Redactie 12/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van de week is in zicht en het dagdromen over de games die we dit weekend gaan spelen, is weer begonnen. Natuurlijk doet Thijs even een rondje om aan iedereen te vragen wat in hun consoles verdwijnt dit weekend, want wat spelen de gasten van Gamekings nou in hun vrije tijd? Dat en meer vind je in deze ‘Gamekings Extra: Wat speelt wie dit weekend?’

Ongetwijfeld dat Grand Theft Auto Online wordt uitgeprobeerd, aangezien het in de tussentijd wel blijkt te werken. Ook blijkt Pascal naast games te spelen nog een andere hobby te hebben. Ik wil er niet teveel over verklappen, maar je gaat het ondervinden in deze video. Dennis gaat het rustig aan te doen, want de beste jongen heeft de laatste tijd bijna letterlijk z’n kontje eraf gewerkt. Ook had Vasco nog het een en ander te melden over zijn weekendvulling. Er zijn de laatste tijd zoveel games, we hebben letterlijk onze handen er vol mee. De ene week komt Grand Theft Auto V uit, gevolgd door FIFA 14, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD en natuurlijk niet te vergeten Pokemon X en Y.

Toch is het knap dat de jongens hier op de redactie thuis ook nog door gaan met gamen. Ze worden er namelijk bijna letterlijk mee dood gegooid, zoals je kon zien in ‘Gamekings Extra: Pakketjes van Nintendo en Beyond: Two Souls‘. Natuurlijk ontzettend vet, maar dat zorgt er wel voor dat een keuze maken echt belachelijk moeilijk wordt! Ondertussen is wel genoeg geluld. Het is tijd voor weekend, houdoe!
Gamekings Extra: Wat speelt wie dit weekend?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch