Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Pakketjes van Nintendo en Beyond: Two Souls

Gamekings Redactie 10/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je waarschijnlijk wel weet, komen er bijna elke dag pakketjes binnen op de redactie. Nou was het vandaag dubbel feest, want er kwamen namelijk twee pakketjes binnen. Dennis had de eer om ze uit te mogen pakken en te kijken wat er in zat. Tot de grote verrassing van iedereen kreeg hij een ‘Beyond: Two Souls’ boek binnen, opgestuurd door ‘Ellen Page’ her self. Ook kwam er nog een pakketje de redactie op gewaaid van onze vrienden bij Nintendo. Ik had zelf gehoopt op ‘Pokemon goodies’, maar het bleek om de ‘Nintendo 2DS’ te gaan. Dennis pakt hem eventjes uit, zodat jij weet wat je kunt verwachten als jij hem in combinatie met Pokemon X and Y aanschaft aankomende zaterdag. Je ziet het allemaal in ‘Gamekings Extra: Pakketjes van Nintendo en Beyond: Two Souls’.

Het lijkt af en toe wel Kerst op de redactie; zoveel pakketjes komen er binnen. Sommige pakketjes zijn interessanter dan anderen. Zo gingen we vorige week nog door het dolle heen toen er een pakketje binnenkwam van Rockstar. Natuurlijk zijn we zeker niet teleurgesteld als het pakketje een andere afkomst kent dan ‘Los Santos’. Zo gaat mijn hart altijd sneller kloppen als er iets binnenkomt van Nintendo. Maar goed, al met al is het elke dag een verrassing wat we binnenkrijgen en dat voelt ergens wel goed.

Jij, als kijker, wilt natuurlijk stiekem ook dat er elke dag een pakketje binnenkomt. Gelukkig geven we je de kans om er zo dicht mogelijk bij te zijn als we wat binnenkrijgen. Kijk snel de video, zodat jij ook je opinie kan geven over de afgeleverde goederen. Dit kan uiteraard in de comments hieronder.
Gamekings Extra: Pakketjes van Nintendo en Beyond: Two Souls

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch