Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wat is jouw top 10 games van 2013?

Gamekings Redactie 23/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van het jaar nadert en dat betekent natuurlijk maar één ding: lijstjes, lijstjes en nog meer lijstjes. Vaak zijn het lijstjes van anderen, maar deze keer gaat het om jou. Allemaal leuk wat wij vinden, maar nu willen we van jou een lijstje, bestaande uit jouw top 10 games van het afgelopen jaar. Vind jij dat een bepaalde game te weinig in de spotlights staat? Dan is de tijd nu hier om daar verandering in te brengen. Geef via de poll aan welke games in jouw top 10 staan en wie weet staat er een van deze eindelijk op numero uno in de top 10 games van de kijkers. Een kleine toelichting vind je hier in ‘Gamekings Extra: Wat is jouw top 10 games van 2013?’!

Het toffe van deze top 10 is dat er waarschijnlijk super veel games in komen te staan waar wij in eerste instantie niet over nagedacht zouden hebben. Natuurlijk is de kans groot dat games als The Last Of Us en Grand Theft Auto V hun plekje veroveren in deze top 10, maar het zou ook zomaar kunnen dat jij hele andere ideeën hebt over wat de beste games van 2013 zijn. Om een lang verhaal kort te maken: wij kunnen niet wachten op de uitslag van deze nu al legendarische top 10.

Dus begin je hersenen te kraken, want een top 10 maken is makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet namelijk je beste games erin zetten, maar de kans is aanwezig dat er ook titels moeten sneuvelen die je toch met liefde gespeeld hebt. En wij durven er donder op te zeggen dat je meer dan 10 games hebt gespeeld het afgelopen jaar. Succes! Stemmen kunnen in de Beste Game van 2013 Poll!
Gamekings Extra: Wat is jouw top 10 games van 2013?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch