Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wat gaat er gebeuren op de Nintendo persconferentie?

Gamekings Redactie 12/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gaat eindelijk gebeuren! De Nintendo Switch Persconferentie gaat bijna van start. Morgenvroeg en wel om 5 uur ’s ochtends begint de live-persconferentie! JJ heeft toch wel een aantal verwachtingen en hoopt natuurlijk dat deze worden waargemaakt. Maar welke dat zijn? Dat zie je in deze Gamekings Extra: Wat gaat er gebeuren op de Nintendo persconferentie?

Het is heel spannend, want we willen allemaal weten wat er gaat gebeuren. Nintendo staat er toch altijd wel om bekend, dat ze er een enorm spektakel van gaan maken. Maar wat er nu eigenlijk al bekend is? Juist, helemaal niks dus. De grote vraag blijft dus: ‘Wat kunnen we gaan verwachten in maart?’ Welke games komen er uit voor de Nintendo Switch en hoe gaat de Nintendo Switch het als console zelf doen? Daarbij willen we natuurlijk ook weten wat de uiteindelijke prijs van de Nintendo Switch gaat worden. Er zijn in ieder geval veel vragen en hoge verwachtingen, maar worden deze ook waargemaakt?

Ben jij nu benieuwd wat voor informatie JJ heeft? Of ben jij zelf heel benieuwd naar de Nintendo Switch? Stop dan gauw met lezen en check deze Gamekings Extra: Wat gaat er gebeuren op de Nintendo persconferentie? Vergeet niet om te laten weten of jij hyped bent voor de Nintendo Switch of juist niet in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch