Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Waarom speelt Skate alleen maar Rainbow Six Siege?

David van Arragon 08/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate. Je kent hem wel. Rapper, sportfanaat, en veel belangrijker: fulltime-gamer. De beste man speelt al enkele decennia vrijwel alle games die uitkomen. Let wel, met een voorkeur voor de RPG- en Shooter-genres. Naast alle Soul-games is er de laatste maanden nog een game die Skate flink aan het uitwonen is. Namelijk, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Het lijkt er de laatste weken zelfs op dat hij niks anders speelt. Maar, waarom? Je hoort het in Gamekings Extra: Waarom speelt Skate alleen maar Rainbow Six Siege?

JJ is minstens al net zo lang met video games bezig als Skate. Hoewel JJ zelf vaak het geduld niet kan opbrengen voor de iets tactischere shooters als een Rainbow Six Siege, probeert hij zich vaak wel in de huid van de andere gamers op onze redactie te verplaatsen. JJ is namelijk een onderzoekend type en vandaag is hij benieuwd waarom Skate in zijn eigen streams vrijwel alleen nog maar deze populaire shooter van Ubisoft speelt.

In Rainbow Six Siege vorm je met een 5-koppig team, van bij voorkeur vrienden, een groep counter-terrorists. Met dit team neem je het online op tegen een ander team, elk met hun eigen objectives. Communicatie is dan ook een absolute must bij deze game. Onlangs is het tweede jaar van Rainbow Six Siege van start gegaan en ook daar lijkt Skate vol overgave in mee te gaan. Of hij dan ook eindelijk de zogeheten ‘platinum-rank’ gaat behalen hoor je in Gamekings Extra: Waarom speelt Skate alleen maar Rainbow Six Siege?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch