Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Waarom fysieke exemplaren van games zo mooi zijn

Gamekings Redactie 17/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar weken terug hadden JJ en Boris het al onder meer over het voordeel van een fysiek exemplaar ten opzichte van digital-only games in De Kwestie over de toekomst van de gamedistributie. Vandaag komt JJ hier even op terug in deze Gamekings Extra.

Vorige week kwam de World of Warcraft-uitbreiding Warlords of Draenor uit. Deze vijfde uitbreiding van de MMORPG kan opnieuw rekenen op heel wat belangstelling, al gaat dat helaas wel gepaard met de nodige serverproblemen. Bij JJ viel onlangs een fysiek exemplaar van de World of Warcraft: Warlords of Draenor Expansion Set op de deurmat. Hij is bijzonder te spreken over de verpakking van deze game en zou graag willen zien dat andere ontwikkelaars hier een voorbeeld aan nemen.

Hoe kijk jij hier tegenaan? Zou je bijvoorbeeld iets meer willen betalen voor een mooier exemplaar (collector’s editions daargelaten) of vind je dat de uitgever dit voor zijn rekening moet nemen? Volgens JJ gaat er in ieder geval niets boven een fysiek exemplaar van een game!

Gamekings Extra: Waarom fysieke exemplaren van games zo mooi zijn

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch