Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Vooruitblikken op de BlizzCon 2016

Gamekings Redactie 18/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en David zijn bij elkaar gekomen om vooruit te blikken op de BlizzCon die 4 en 5 november weer los gaat barsten. David is de uitverkorene om hier naartoe te reizen en de games van Blizzard op dit evenement te mogen checken. In deze Gamekings Extra: Vooruitblikken op de BlizzCon 2016 speculeren JJ en David welke nieuwe games er aangekondigd gaan worden en kijken zij terug op 25 jaar Blizzard Entertainment.

Het is al weer het 10e jaar voor BlizzCon en het Blizzard-universum en zijn community is in de jaren er niet kleiner op geworden. De games van Blizzard worden nog in groten getale gespeeld. Games als: Warcraft, Diablo, Overwatch, Hearthstone en Starcraft  blijven een enrome fanbase hebben. Zo wordt er dus al hevig gespeculeerd en zweven er al wat geruchten rond omtrent welke nieuwe game Blizzard zal aankondigen op de BlizzCon.
Met alle games die Blizzard heeft ontwikkeld deze afgelopen 25 jaar, is het nog maar de vraag met wat voor nieuws ze gaan komen. JJ en David hebben zelf ook hun ideeën van wat er gaat komen en waar ze op hopen.

David heeft er in ieder geval zin in! Waar denken jullie dat Blizzard mee gaat komen dit jaar op BlizzCon? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch