Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Veras en Thijs komen met wat nieuws

Gamekings Redactie 07/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals de titel al lichtelijk verklapt, komen Thijs en Veras met wat nieuws. Gisteren is Sonic Boom aangekondigd voor de Nintendo 3DS en de Wii U. Het lijkt er dan ook op dat de samenwerking tussen Nintendo en SEGA aardig lekker verloopt. Dit was ook al het geval met Sonic Lost World. Veel Sonic-fans keken een beetje raar op van de iets veranderde uitstraling van hun Sonic-helden. Wij hopen in ieder geval dat de nieuwe Sonic game echt een toffe wordt. Verder hebben Thijs en Veras ook nieuws over Anchorman 2 en Child of Light. Je ziet het allemaal in ‘Gamekings Extra: Veras en Thijs komen met wat nieuws’.

Child of Light is namelijk een interessante titel die uit moet komen als download-only game. De game is gebouwd op de veel geprezen Ubi Framework-engine, welke we natuurlijk allemaal kennen van Rayman Origins en Rayman Legends. De wereld ziet er dan ook echt schitterend uit. De game belooft daarnaast battles te bieden die je als een echte JRPG moet voldoen. Wij duimen in ieder geval dat het net zo bruut word als de trailer doet vermoeden.

De heren nemen het nieuws even gezellig met je door op de vrijdagmiddag. Zo ben jij gelijk op de hoogte van de laatste nieuwtjes en dat is natuurlijk nooit een verkeerde zaak. Wat Thijs en Veras te zeggen hebben over de kleine metamorfose van Sonic, de Nederlandse release van Anchorman 2 en nog vele andere nieuwtjes, check je in ‘Gamekings Extra: Veras en Thijs komen met wat nieuws’.

Gamekings Extra: Veras en Thijs komen met wat nieuws

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch