Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Unboxing van de Xbox One

Gamekings Redactie 08/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is er een unboxing van de Xbox One op het internet verschenen, waarbij Major Nelson laat zien wat er in de doos zit. Major Nelson is een van de grote mannen binnen Microsoft. Hij is namelijk de Director of Programming bij Xbox Live. Meneer Nelson heeft het geluk gehad om als eerste de Xbox One te mogen unboxen, dus tijd voor de redactie om het snel te gaan checken.

Dennis en Dominique zijn er goed voor gaan zitten en zijn benieuwd naar wat er allemaal uit de doos wordt gehaald. Vooral Dennis is erg blij met de aanwezigheid van de headset en voelt zich 40 euro rijker. Er werd namelijk gespeculeerd dat er geen headset bij zou zitten. Ondanks dat het in deze video om een unboxing van de Amerikaanse versie betreft, gaan de heren er toch vanuit dat de Europese doos precies dezelfde inhoud bevat.

Halverwege komt Jelle ook nog even bijspringen, om zijn mening als designer te geven over het ontwerp van de Xbox One. Ook al krijgt het ontwerp van de Xbox veel negatieve kritiek, Jelle is er toch enthousiast over. Over het algemeen wordt er door iedereen lovende woorden uitgesproken, mede omdat ze zagen dat de externe voeding niet meer het formaat had van een stuk brood.

Kortom, de redactie is erg enthousiast, maar is stiekem toch wel een klein beetje jaloers op Major Nelson… Helaas duurt het nog wel een tijdje voordat de Xbox One voor iedereen beschikbaar is. Tot die tijd zullen we het nog moeten doen met deze unboxing-video.

Gamekings Extra: Unboxing van de Xbox One

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch