Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Unboxing Firstlook Festival Lootchest

Gamekings Redactie 13/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een heftig weekend op Firstlook Festival zijn er ook nog toffe goodies mee terug gegaan, waaronder natuurlijk een Firstlook Festival edition lootchest! David houdt nu eenmaal van cadeautjes (en vooral uitpakken) en gaat daarom de unboxing van deze Firstlook Festival lootchest doen in deze Gamekings Extra: Unboxing Firstlook Festival Lootchest!

Voor het Firstlook Festival is er samen met lootchest een special edition ontworpen die verkocht is tijdens het Firstlook Festival! Ook was er een mogelijkheid om deze te winnen tijdens de battles op de main stage. Deze keer is David wel een beetje ziekjes aan het worden, maar hij doet zijn uiterste best om alles zo subtiel mogelijk te laten verlopen… Helaas voor hem zijn de goodies nog niet David-proof gemaakt en heeft hij het dus een beetje zwaar met uitpakken. Dat mag de pret echter niet drukken, gezien alle toffe goodies die deze lootchest te bieden heeft!

Welke goodies zitten er wel allemaal niet in deze special Firstlook Festival lootchest? En van welke goodie wordt onze David het meest enthousiast? Dat zie je allemaal in deze Gamekings Extra: Unboxing Firstlook Festival Lootchest! En vergeet niet te laten weten of jullie een lootchest gehaald hebben op Firstlook Festival en of jullie de inhoud van deze lootchest cool vinden!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch