Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Thijs over The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

Gamekings Redactie 25/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen vrijdag is The Legend Of Zelda: A Link Between Worlds uitgekomen, mocht het je ontgaan zijn natuurlijk. Onze Thijs is het in ieder geval zeker niet ontgaan en die heeft de game per direct aangeschaft. Ondanks dat hij dit weekend jarig was, is het hem toch gelukt er flink wat uurtjes in te steken. Vandaag kwam hij aan op de redactie met een grote glimlach op z’n smoelwerk. Dit kwam allemaal door deze nieuwe Zelda-game voor de Nintendo 3DS. We hoefden het hem bijna niet meer te vragen, maar toch waren we benieuwd hoe hij de game dit weekend heeft ervaren. Dus check wat Thijs over The Legend of Zelda: A link Between Worlds kwijt wil.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds is ooit begonnen als een simpele 3D-remake van A Link To The Past. Gelukkig hebben ze bij Nintendo ervoor gekozen om er meer mee te doen. Zo kent het wel voor een groot deel dezelfde omgeving, maar is het een compleet nieuw verhaal. Naast alle knipogen naar A Link To The Past zijn er ook allemaal personages uit Ocarina of Time, die hun terugkeer maken. Dit en flink wat andere gebeurtenissen zorgen ervoor dat je als Zelda-fan precies krijgt wat je wilt. Een nieuwe Zelda-ervaring met alles wat je gewend bent van een goede Zelda-game.

Thijs heeft de game nog niet uit en dat is natuurlijk op dit moment zijn levensmissie. Alhoewel hij blijkbaar ook aan het strijden is om op 29 november een PlayStation 4 aan te schaffen, maar dat terzijde. Nintendo heeft er met deze Zelda-titel in ieder geval voor gezorgd dat Thijs de liefde voor Nintendo heeft teruggevonden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch