Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Thijs heeft Bravely Default gespeeld

Gamekings Redactie 17/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag en dat betekent dat we volop in het werk zitten. Bovendien moeten er nog een miljoen dingen voor kerst gebeuren op de redactie. De items moeten ingedeeld, gemonteerd en gefilmd worden. En jawel, natuurlijk moet er ook gecaptured worden. We zagen een kleine week terug nog hoe Thijs Gran Turismo 6 aan het capturen was, een game die hem niet bepaald lag. Maar wat vandaag bleek, het kan ook gunstig uitpakken. Zo is onze Thijs een grote Nintendo 3DS-fan, en erg benieuwd naar Bravely Default. Je voelt het al aankomen, hij mag hem capturen en zo krijgt hij dus ook de kans om even te kijken wat het precies is. Je ziet het in deze ‘Gamekings Extra: Thijs heeft Bravely Default gespeeld’.

Bravely Default is een JRPG. Wat inhoudt dat het je waarschijnlijk niet makkelijk gemaakt gaat worden. Toch werpt deze JRPG hoge ogen op de 3DS. We mogen daarnaast ook wel stellen dat Nintendo nu toch echt dit jaar de 3DS helemaal heeft laten opbloeien. Bravely Default lijkt dan ook het kersje op de taart te zijn. We hebben namelijk games als Fire Emblem, Animal Crossing, The Legend of Zelda: A Link Between Worlds en nog genoeg Virtual Console games voorbij zien komen dit jaar. We mogen dan ook hopen dat dit volgend jaar wordt doorgezet op de Nintendo handheld en graag ook op de Wii U.

In dit item ga je dus horen wat Thijs vindt van Bravely Default. Natuurlijk hoor je het officiële oordeel binnenkort van de presentatoren op Gamekings.tv. Voor nu, check Thijs’ reactie na de eerste keer spelen van de game, natuurlijk hier in Gamekings Extra!
Gamekings Extra: Thijs heeft Bravely Default gespeeld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch