Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Thijs gaat de Ninja Gaiden-uitdaging aan

Gamekings Redactie 08/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je gisteren het item hebt gezien met de 3D Classics op de Nintendo 3DS, zag je hoe Thijs de uitdaging aanging met Vasco om Ninja Gaiden uit te spelen. Hij heeft dan ook het volste vertrouwen in zichzelf en gaat vandaag al aan de slag om deze moeilijke taak te voltooien. Zonder morele support van zijn grote vriend Veras is hij natuurlijk nergens en samen zijn ze er goed voor gaan zitten. Ben je benieuwd hoe Thijs deze uitdaging er vanaf brengt? Kijk dan deze ‘Gamekings Extra: Thijs gaat de Ninja Gaiden-uitdaging aan’!

De prijs die Thijs kan winnen door Ninja Gaiden uit te spelen, is een lintje. En niet zomaar één. Het wordt namelijk een lintje die Vasco speciaal voor Thijs gaat maken en dat is een prijs die niet mag ontbreken in de collectie epische goodies. Ook de aanwezigheid van Veras zorgt ervoor dat er bij Thijs een nog grotere drang ontstaat om de uitdaging te voltooien, want de arme jongen wordt keihard onder druk gezet.

Ninja Gaiden stamt uit 1988 en was destijds te spelen in de wereldwijd verspreide arcadehallen, met Japan als thuisbasis. De game kwam uiteindelijk drie jaar later naar Europa en nu is de alom bekende klassieker te spelen op de Nintendo 3DS. Veras is even in de war en ervan overtuigd dat het in 2004 uitgekomen Ninja Gaiden vandaag het onderwerp is, maar niets blijkt minder waar. Die game was al moeilijk, maar niet in vergelijking tot het origineel.

Denk jij dat het Thijs gaat lukken om de uitdaging van Vasco te voltooien? Kijk dan snel deze ‘Gamekings Extra: Thijs gaat de Ninja Gaiden-uitdaging aan’ en kom erachter. Denk jij dat je het beter kan?
Gamekings Extra: Thijs gaat de Ninja Gaiden-uitdaging aan

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch