Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Thijs en Veras kijken samen Nintendo Direct

Gamekings Redactie 18/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo komt al sinds enige tijd regelmatig met een Nintendo Direct. Ook in de laatste maand van dit jaar worden we op de hoogte gehouden door Nintendo en wat wij van hen mogen verwachten. Vanmiddag hebben Thijs en Veras op de redactie gekeken naar het spektakel. Kom er achter wat zij van deze Nintendo Direct vonden in deze ‘Gamekings Extra:: Thijs en Veras kijken samen Nintendo Direct’.

De Nintendo Direct zit altijd vol met updates van het Nintendo-front. Ook deze keer worden we overspoeld met informatie, zoals bijvoorbeeld van Kirby: Triple Deluxe en Wii Sports Club. Wii Sports Club is een game die je ook voor nop mag proberen en jou dus de mogelijkheid geeft om te kijken of deze game wel echt de moeite waard is. Altijd handig toch?

Natuurlijk mogen games als Mario Kart 8 en Super Smash Bros. niet ontbreken. Gelukkig stelt Nintendo ons ook hier niet teleur, want beide games komen gewoon voor in deze Nintendo Direct. Er komen ook nog wat klassiekers voorbij uit het NES-tijdperk, die worden verpakt in NES Remix.

Zoals jullie waarschijnlijk op Gamekings.tv hebben gelezen, heeft Nintendo een nieuwe game aangekondigd met de voorlopige titel Hyrule Warriors. Deze game lijkt een samensmelting van Dynasty Warriors en Zelda te zijn en wordt gemaakt door Nintendo en Tecmo Koei. Zelda is een serie die Veras en Thijs beiden met veel liefde hebben gespeeld. In deze ‘Gamekings Extra: Thijs en Veras kijken samen Nintendo Direct’ kom je er achter of deze combinatie ook echt in de smaakt valt bij beide heren.
Thijs en Veras kijken de laatste Nintendo Direct van het jaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch