Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Thijs checkt Flappy Bird

Karim Shehata 03/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste dagen ontstond er een grote hype op het internet omtrent de game Flappy Bird. De van opzet simpele game, die te spelen is op iOS- en Android-toestellen, genoot vorige week erg veel aandacht. Dit komt waarschijnlijk omdat de game wel erg veel frustratie weet op te roepen bij de speler. In ‘Gamekings Extra: Thijs checkt Flappy Bird’ kom je erachter of ook Thijs de neiging krijgt om z’n telefoon een flinke gooi te geven.

Lucas is één van de vele nieuwe stagiaires op de redactie. Daardoor krijgt hij in deze gloednieuwe Gamekings Extra meteen zijn vuurdoop, omdat hij misschien wel met een erg gefrustreerde Thijs te maken krijgt in dit item. Het mateloos populaire Flappy Bird komt namelijk aan bod in dit Gamekings Extra-item. Vooral door de verschillende Vine-videos is deze game erg populair, waardoor Thijs natuurlijk niet kon achterblijven. Duizenden mensen zijn al licht overspannen geraakt door Flappy Bird, waardoor het nog maar de vraag is of deze game wel goed is voor de gezondheid van onze Thijs. Bezwijkt hij onder deze licht-frustrerende game? Je ziet het in ‘Gamekings Extra: Thijs checkt Flappy Bird’.

Onze eigen liefhebber van alles wat Nintendo is, checkt dus Flappy Bird in deze Gamekings Extra. Hierdoor maakt hij dus ook meteen kennis met het spelen van een moeilijke en frustrerende game op een smartphone. Zal hij het hele simpele spelprincipe van Flappy Bird tof vinden? Of denk je dat z’n telefoon kennis gaat maken met alle hoeken van de redactie? Je ziet het in ‘Gamekings Extra: Thijs checkt Flappy Bird’.
Gamekings Extra: Thijs checkt Flappy Bird

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch