Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Thijs is boos over Super Mario Bros. 3

Gamekings Redactie 03/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We weten allemaal dat Thijs zijn hart sneller gaat kloppen bij alles dat Nintendo-gerelateerd is. Toch blijkt de grote Nintendo-fan het zwaar te hebben de laatste tijd. Zoals je ongetwijfeld weet als je beschikt over een Wii U of een Nintendo 3DS lag met kerst de eShop er een select aantal dagen uit. Dit is natuurlijk niet tof als je net je downloadcode wilt invullen of door middel van een eShop-kaart je tegoed wilt aanvullen. Nu zijn dit dingen die kunnen gebeuren natuurlijk, maar toch is Thijs boos. Wil jij weten waarom? De titel verraadt het eigenlijk al, dus check het snel in ‘Gamekings Extra: Thijs is boos over Super Mario Bros. 3’!

We weten allemaal dat Nintendo het niet makkelijk heeft. We kunnen er heel veel over zeggen, maar het probleem ligt waarschijnlijk bij hunzelf. Ikzelf heb het idee dat ze expres eigenwijs willen doen. Dingen als een account waar al je games aan gebonden zijn, is namelijk een van de vele dingen die Nintendo maar niet voor elkaar krijgt. Dit zorgt voor vele frustraties bij fanatieke Nintendo-gamers zoals ik. Als Nintendo 3DS-bezitter kun je natuurlijk op elk moment je handheld verliezen (of iets als stuk laten vallen) en daarmee al je games die je door de jaren heen online gekocht hebt kwijt raken. Ik hoop dan ook dat ze bij Nintendo ooit gaan inzien dat dit niet echt super relaxed is voor de fans.

Dat is een frustratie die al een tijdje speelt, maar toch hebben ze het voor elkaar gekregen om nog iets te flikken dat niet door de beugel kan. Het is ontzettend tof dat Super Mario Bros. 3 nu ook op de Nintendo 3DS te spelen is, maar is zeker wel het één en ander mis met deze game. Wat is er aan de hand? Dat wordt je verteld in ‘t item, dus check ‘t snel!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch