Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Taart op de redactie

Gamekings Redactie 28/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is feest! En waarom dan wel? Dragon Ball bestaat al 30 jaar en dat vieren ze met de release van een nieuwe game, namelijk Dragon Ball Xenoverse 2! Karim en Shelly hebben daarom deze taart van ‘Gefeilicitaart’ in ontvangst mogen nemen. Daarbij feliciteren ze Shelly ook nog met haar verjaardag, maar wat ze helaas vergeten zijn, is dat onze echte Dragon Ball-kenner David precies diezelfde dag jarig was. Vier het met ons mee op de redactie in deze Gamekings Extra: Taart op de redactie.

Dragon Ball is al een langlopende anime en game serie waarvan het einde nog lang niet in zicht is. Onderhand bestaat Dragon Ball dus al 30 jaar en zitten de fans van de game-serie met smart te wachten op de nieuwe fighting game Dragon Ball Xenoverse 2! Het is vandaag dan eindelijk zo ver en dat word feestelijk gevierd hier op de redactie met een heerlijke taart. Wij gaan er in ieder geval van genieten, met dank aan Vertigo 6 en Bandai Namco Entertainment.

Hoe goed is Shelly in het aansnijden van een taart? Wat wordt er zometeen in de livestream gespeeld door Shelly, David en Skate? Je ziet het in deze Gamekings Extra en wellicht tot in de livestream!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch