Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Call of Duty XP en de livestream

Gamekings Redactie 02/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week ging de livestream enigszins moeizaam. Shelly was helemaal alleen en het eerste uurtje Deus Ex: Mankind Divided was niet zo’n succes. Het tweede uurtje lekker Overwatch spelen ging al een stuk beter, maar deze week wordt het weer helemaal feest, want Skate is er om Shelly te vergezelen. Wat voor nieuws Shelly nog meer voor je heeft, zie je in deze Gamekings Extra: Call of Duty XP en de livestream

Er is nieuws uit de Call of Duty wereld! De komende paar dagen is de Call of Duty XP 2016 gaande en vanavond krijgen we eindelijk de multiplayer te zien van het nieuwe deel: Call of Duty: Infinite Warfare. Shelly als diehard Call of Duty fan, kan natuurlijk niet wachten. Daarnaast heeft Shelly gisteren de Nintendo Direct gecheckt en heeft ze een paar nieuwtjes!

Hier op de redactie wordt hij al even gespeeld, maar straks gaan Shelly en Skate ook helemaal los met de Open Beta van Battlefield 1! Daarna gaan we ook nog even genieten van de nieuwe DLC van Fallout 4, waar Skate speciaal zijn eigen Playstation 4 voor heeft meegenomen.

Dus kijk straks naar de livestream vanaf 16:00 en laat weten wat jij van de Battlefield 1 Open Beta tot nu toe vindt!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch