Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Steven over Retrokings

Gamekings Redactie 04/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven kwam vandaag langs op de redactie om items op te nemen voor Retrokings. Om die reden had Steven dan ook een tas bij zich waarvan menig hartje sneller gaat kloppen en zo ook die van Thijs. Hij had namelijk al vrij snel door dat er dingen in zijn buurt waren die hij gewoon even moest aanraken. Steven is gelukkig de kwaadste niet en hij liet Thijs dan ook het een en ander zien uit de tas die hij bij zich had. Wat Steven precies bij zich had, zie je in ‘Gamekings Extra: Steven over Retrokings’.

Oudere games worden de laatste tijd steeds populairder. Dit heeft te maken met het feit dat indie-ontwikkelaars steeds vaker een uiterlijk kiezen voor hun games die je retro zou mogen noemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Hotline Miami of Lone Survivor. Om die reden begint bij de wat jongere gamers ook de interesse naar de wat oudere games te groeien. Zo kan het zomaar zo zijn dat je buurjongen opeens rondloopt met een Gameboy Color in plaats van bijvoorbeeld een PlayStation Vita.

Al met al is het ook gewoon mooi spul. Ondanks het feit dat in het verleden erg veel gamers de beschikking hadden over deze oudere games, wordt het tegenwoordig steeds moeilijker om überhaupt één van deze retrogames aan te kunnen raken. Steven heeft hier wel de beschikking over en zoals je weet is Thijs iemand die erg aast op deze games. Om die reden pakte hij vandaag dan ook de kans om de games die Steven bij zich had eens even flink onder de loep te nemen. Nu vraag je jezelf natuurlijk af welke oudere games Steven dan heeft meegenomen? Je ziet het in ‘Gamekings Extra: Steven over Retrokings’.
Gamekings Extra: Steven over Retrokings

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch