Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Steven over Overeem vs. Browne

Gamekings Redactie 19/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven is gisteren niet alleen verhuisd, maar ook heeft hij een shock te verwerken gekregen. Ditmaal is het onderwerp niet games, maar de vechtsport. Welke shock Steven (of Overeem) voor zijn kiezen kreeg, zie je in deze ‘Gamekings Extra: Steven over Overeem vs. Browne’.

De Nederlander Alistair Overeem moest vechten tegen Travis Browne. De winnaar maakte misschien kans op de wereldtitel. Eerder had Overeem al verloren tegen Bigfoot Silva en dus had hij wat goed te maken. Voor Overeem is het zijn laatste wedstrijd voordat zijn contract afloopt. De grote vraag was natuurlijk of hij zichzelf kon bewijzen en een contract binnen kon slepen. Er lag dus een grote druk op het gevecht tussen Alistair en Travis.

Steven en Dennis kijken in hun vrije tijd ook graag een goed potje knokken. Deze wedstrijd is ze dus ook zeker niet ontgaan. De Japans-Braziliaanse scheidsrechter Mario Yamasaki is de derde man in de ring. Overeem en Brown tikken de vuisten tegen elkaar, zodat het gevecht kan losbarsten. Het gevecht begint met een groot voordeel voor Overeem. Hij blockt een hoge knie van Browne en deelt herhaaldelijk klappen in de maag van Browne uit, die naar de grond zakt. Het lijkt alsof niets Overeem nog in de weg staat van een overwinning, zeker niet als hij ook nog een knie van Browne blockt. Helaas voor Steven komt Browne op wonderbaarlijke wijze terug. Hij verkleint de afstand en deelt een paar flinke tikken uit. De genadeklap was dan ook een trap op de kin, gevolgd door enkele slagen in het gezicht. Zo was het gevecht helaas afgelopen voor Overeem en daarom wil Steven even zijn zegje doen…

Gamekings Extra: Steven over Overeem vs. Browne

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch