Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Speel met Skate in de Killzone: Mercenary-competitie

Gamekings Redactie 30/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis heeft een heel speciaal bericht voor de trouwe Gamekings-kijkers. We zijn namelijk op zoek naar Killzone-spelers die samen met Skate aan een Killzone: Mercenary-competitie mee willen doen. Het evenement zal plaatsvinden op 5 september, om 12:00 tot ongeveer 17:00 in Amsterdam. In deze competitie speel je een aantal rondes waarin je met je team verschillende 4 vs 4 multiplayer-modi zult spelen. Drie mensen van onze community gaan dus samen met Skate een team vormen en (proberen te) winnen! Er doen nog meer bekende mediabedrijven mee, dus we willen wel even laten zien dat wij de beste zijn in Killzone. In deze ‘Gamekings Extra: Speel met Skate in de Killzone: Mercenary-competitie’ zie je hoe Dennis uitlegt wat je moet doen om aan de competitie deel te nemen.

Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen binnen deze competitie. Het winnende team krijgt een goed gevulde koffer met Valor Dollars, keuze tussen een PlayStation Vita of een Sony Experia Z en de game Killzone: Mercenary voor de PlayStation Vita. Genoeg redenen om mee te doen lijkt ons!

Om een plekje te verdienen in het Gamekings-team, samen met Skate, moet je wel wat doen. Wij willen namelijk weten waarom jij denkt mee te kunnen doen met ons team. Vóór 5 september kiezen wij drie mensen uit die vervolgens mee kunnen doen aan de competitie in Amsterdam. Stuur je antwoord zo snel mogelijk op naar prijsvraag@gamekings.tv en wie weet ben jij de persoon die straks samen met Skate en twee andere Gamekings-bezoekers ons team naar de overwinning schiet!

Gamekings Extra: Speel met Skate in de Killzone: Mercenary-competitie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch