Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Skate speelt Jrump

Gamekings Redactie 19/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Één van de stagiaires hier op de redactie had een nieuwe mobile game afgelopen weekend voorbij zien komen. De trailer was al zo grappig dat we het wel moesten uitproberen. Zodoende hebben we de grootste Donald Trump fan voor de camera gezet om dit spel uit te proberen. Check deze Gamekings Extra: Skate speelt Jrump.

Jrump is een mobile game voor iOS en Android die nu gratis te spelen is. De vraag is natuurlijk wel hoe lang deze game speelbaar zal zijn, want onze Amerikaanse muurbouwer en potentieel volgende president, zal hier vast niet zo blij mee zijn. Het spel is verder heel simpel. Donald Trump is president geworden en hij heeft onze planet weer ‘awesome’ gemaakt, zoals hij dat zelf zegt. De werkelijkheid is dat hij onze planeet om zeep heeft geholpen, maar nu moet jij hem helpen om het universum in te komen en nog meer problemen te fixen. Het spel is een simpele platform game, maar wel in een leuk satirisch jasje.

Skate wou de uitdaging in ieder geval wel aan en gaat lekker muren bouwen om de pruikendrager het universum in te helpen. Hoe goed Skate in Jrump is, zie je in deze Gamekings Extra: Skate speelt Jrump!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch