Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Skate over de update van Final Fantasy XV

Gamekings Redactie 09/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Final Fantasy XV is 29 november uitgekomen en onze review staat inmiddels ook al online, maar je kan natuurlijk verwachten dat bij een game van dit kaliber, er nog wat updates van blijven komen. Zo komt Square Enix binnenkort met een update die het één en het ander gaat aanpassen aan de verhaallijn, want daar was behoorlijk veel kritiek op. Skate legt uit waarom hij de kritiek begrijpt in deze Gamekings Extra: Skate over de update van Final Fantasy XV!

Het verhaal is in het algemeen lastig te begrijpen en zodoende kwam er veel kritiek naar buiten. Vooral in chapter 13 is het verhaal moeilijk te volgen, dus grijpt Square Enix meteen in en rollen ze een update uit waardoor er meer cut scenes te zien zijn, die voor meer duidelijkheid moeten gaan zorgen.

Skate, die al de nodige uurtjes in de game heeft zitten, heeft uiteraard ook opgemerkt dat de verhaallijn niet altijd te begrijpen was en dat hoort natuurlijk wel bij een game als deze. Heb jij dit ook zo ervaren? Laat het ons weten in de comments!

Ook kondigt Skate de livestream van vanmiddag 16:00 alvast aan. Dus ben jij benieuwd welke games we vanmiddag gaan spelen, check dan deze Gamekings Extra: Skate over de update van Final Fantasy XV!

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch