Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Shelly wil Pokémon op de console

Gamekings Redactie 18/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We vragen er al zo lang om. Geef ons Pokémon voor de console. Shelly is hier dan ook een grote voorstander van. Maar waarom? Check gewoon deze Gamekings Extra: Shelly wil Pokémon op de console!

Geruchten, geruchten, geruchten. We horen zoveel geruchten over de Nintendo Switch, maar wat er nu van waar is? Shelly heeft het in Einde van de Week Vrijdag al over eerdere geruchten over de Nintendo Switch, maar wat ze vandaag tegen kwam?! Er gaat dus een gerucht rond dat Nintendo Pokémon gaat uitbrengen voor de Nintendo Switch! Natuurlijk is dit al een hele leuke binnenkomer, maar wanneer het in 3D uitgebracht gaat worden, gaat Shelly helemaal door het dolle  heen! Daarbij is het al bijna zeker dat we een nieuwe Mario gaan krijgen, een Splatoon en een Skyrim Special Edition! Kortom, laat het nou maar gauw maart zijn, dan kunnen we beginnen met het ontplooien van de Nintendo Switch!

Wat vinden jullie van dit soort geruchten? Worden jullie net zo enthousiast als Shelly of wachten jullie liever op officiële bevestiging? Want laten we eerlijk zijn, iedereen wil toch een goeie Pokémon game voor de console? Catch de play-button en bekijk snel deze Gamekings Extra: Shelly wil Pokémon op de console!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch