Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Shelly heeft het druk met Gamescom

Gamekings Redactie 03/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De voorbereidingen voor de Gamescom zijn in volle gang. Dit betekent ook dat Shelly niet stil zit. In deze Gamekings Extra laat Shelly jullie weten waarom haar bureaustoel haar maar niet loslaat.

De Gamescom is een jaarlijks evenement in Keulen. Er is meer dan genoeg te beleven op het evenement, met meer dan 800 exposanten is dit een event waar vele gamers elk jaar naar uitkijken. Jezelf vervelen is dus werkelijk onmogelijk, behalve als je uren in de rij moet staan. Dit betekent ook dat wij een hoop voorbereiding te doen hebben. Daarom is Shelly druk aan het werk om alle afspraken voor dit jaar te maken.

Natuurlijk moeten we ook het laatste gamenieuws in de gaten houden. Overwatch kwam gisteren namelijk met zijn eerste tijdelijke event met speciale summer lootboxes, die uiteraard helemaal in het teken staan van de Olympische Spelen. Kortom, we zijn dus druk, druk… Druk met van alles en nog wat! Of Shelly nog zal slapen vanavond is dus nog maar de vraag…

Wij zitten dus eigenlijk nooit stil en dat kan ook niet anders! Gaat Shelly het halen voor ze op haar welverdiende vakantie gaat? En wat voor tof nieuws is er binnengekomen? Je ziet het in deze Gamekings Extra!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch