Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Shelly heeft een nieuw leven in Stardew Valley

Gamekings Redactie 06/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoe kan je 2017 beter beginnen dan met een nieuw leven? Een nieuw leven in Stardew Valley! Jawel, Shelly heeft eindelijk de game gekocht toen ze erachter kwam dat deze ook verkrijgbaar was voor de Playstation 4. Je ziet het in deze Gamekings Extra: Shelly heeft een nieuw leven in Stardew Valley.

Deze game biedt je de mogelijkheid om een uitgebreid leven te leiden in de mooie pixelachtige wereld. Je kunt hier ontspannen werken op je eigen boerderij en de wereld verkennen om je vermogen uit te breiden, en daarvan nieuwe dingen te unlocken. Hoewel de game geen echt doel heeft, is het toch leuk om er in rond te lopen en je boerderij uit te breiden. Ook Sjaak, de eSports man die van actie en snelheid houdt, begeeft zich rustgevend voor de buis. Kijkend hoe Shelly vis vangt en zich afvragend wat er allemaal mogelijk is in de game. Voor nu zijn ze er in ieder geval uren zoet mee, wachtend tot de stream begint.

Ben je nou ook geïnteresseerd in deze game? Check hem dan zeker uit en start je eigen leven in deze epische wereld. Wellicht zie je deze game nog voorbij komen in de stream van de vrijdagmiddag 16:00 op Twitch.tv/Gamekings.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch