Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Shelly deelt de beste Black Friday deals

Gamekings Redactie 25/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een donkere dag voor winkeliers, want sinds een paar jaar is Black Friday ook in Nederland te vinden en dat houdt in: shopping madness, zieke koopjes en kortingen op alles! In deze Extra zetten we de beste deals, wat betreft gaming, voor jullie op een rij. Check de Gamekings Extra: Shelly deelt de beste Black Friday deals!

In Amerika is het altijd gekte rond deze dag, mensen slapen voor de winkels, ze vechten boven de koopjes bakken en ze sprinten naar de kassa. Hier in Nederland valt het gelukkig allemaal wel mee, maar we doen wel goed mee met de kortingen en acties! Op diverse online shops en winkels zijn nu ontzettend veel games en consoles goed afgeprijsd. Van nieuwe titels als Watch Dogs 2, Dishonored 2 en Battlefield 1, tot must have titels als GTA V en The Witcher 3.
In deze Extra noemt Shelly de beste koopjes die wij hebben kunnen vinden, dus voordat je uit impulsiviteit een game wilt kopen, check even goed of hij niet elders goedkoper te vinden is! Daarnaast gaan sommige acties ook erg snel, dus voor je het weet, zijn ze uitverkocht.

Ook kondigt Shelly de livestream van 16:00 vanmiddag aan en hoor je welke games je straks kunt verwachten!
Wil je weten welke games, check dan deze Gamekings Extra: Shelly deelt de beste Black Friday deals.
Laat ons ook weten welke games jij vandaag hebt gekocht of welke zieke actie we over het hoofd hebben gezien.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch