Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Sam over de PS Vita TV

Gamekings Redactie 10/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game-industrie maakt een merkwaardige ontwikkeling mee. Gisteren is er een apparaat aangekondigd dat ervoor zorgt dat je met de PS Vita op een televisietoestel kunt spelen. Het apparaat heet, heel verrassend, de PS Vita TV en is voor nu alleen in Japan te verkrijgen. Naast de PS Vita TV is ook bekend gemaakt dat Assassin’s Creed: Liberation voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC opnieuw wordt uitgebracht. Uiteraard hebben we het dan over een HD-versie. Sam weet niet wat hij hier nu van moet denken en heeft het erover in deze ‘Gamekings Extra: Sam over de PS Vita TV’.

Een van de belangrijkste redenen om een PS Vita in de collectie te hebben is de mogelijkheid om hoogwaardige games te spelen op een handheld. Sony heeft dat bij de lancering van de PS Vita duidelijk gemaakt door te laten zien wat de grafische kracht is van de PS Vita. Daarna heeft Sony flink ingezet op indie-games, waardoor de PS Vita flink aan populariteit gewonnen heeft.

De vraag die op de redactie brandde was dan ook: ”Waar komt die drang vandaan om portable games op je televisie te spelen?” De meeste mensen met een handheld hebben immers ook een console in huis staan, dus waarom zou je je handheld aan willen sluiten op de televisie?

Omdat iedereen op reis is om fantastische items voor je te schieten, neemt Sam plaats in Dennis’ stoel om eens even over handhelds en televisies te praten. Is het nu echt nodig om je handheld-games op je televisie te spelen? Sam vertelt aan jou wat hij er allemaal van vindt in ‘Gamekings Extra: Sam over de PS Vita TV’. Tijd om te kijken dus!

Gamekings Extra: Sam over de PS Vita TV

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch