Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Review van de Pokémon Go plus

Gamekings Redactie 20/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon Go is al een tijdje uit de headlines verdwenen en de hoeveelheid uren die wereldwijd aan de game worden gespendeerd lopen ook steeds meer af. Dit geldt ook voor Karim en Shelly die ondanks dat ze enorme Pokémon fan zijn, de app steeds minder aanraken. Nu is er vandaag een pakketje binnen gekomen met de Pokémon Go plus. Dit Pokébal horloge knop dingetje zou het een stuk gemakkelijker moeten maken om Pokémon te vangen, want je hoeft niet eens meer je telefoon uit je broekzak te halen. Met één druk op de knop wordt er een pokébal naar de Pokémon gegooid en zul je hem in je bezit moeten hebben. In deze Gamekings Extra: Review van de Pokémon Go plus bespreken Karim en Shelly dit apparaatje en bespreken we ook de nieuwe trailer van de Pokémon Sun and Moon anime.

Het gegeven van de Pokémon Go Plus klinkt ontzettend handig! Je drukt op een knopje en de Pokémon die in je buurt loopt wordt vanzelf voor je gevangen. Karim en Shelly hebben dit even op de proef gesteld en merkte dat dit toch allemaal niet zo lekker ging als dat zij hadden gehoopt. Ook zijn Karim en Shelly niet zo onder de indruk van de trailer van Pokémon Sun and Moon anime waarin Ash een make-over heeft gekregen.

Beneuwd wat deze Pokémon fans van de Pokémon Go Plus en de Sun and Moon trailer vinden? Check dan snel deze Gamekings Extra: Review van de Pokémon Go plus!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch