Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Pokemon X en Y Dagboek 3

Gamekings Redactie 14/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu Pokemon inmiddels al een paar dagen in de schappen ligt, kan de hele wereld ook aan de slag met Pokemon X en Y. Als groot liefhebber van Pokemon heeft Thijs natuurlijk het hele weekend Pokemon gespeeld. Hij mag dan wel pas bij de tweede gym zijn, maar hij heeft inmiddels maar liefst twee boxen met Pokemon gevuld. Thijs heeft namelijk als doel om ze alle 720 te vangen! Ben jij benieuwd wat Thijs dit keer te zeggen heeft? Je ziet het in deze Gamekings Extra: Pokemon X en Y Dagboek 3.

Zoals je in de vorige videos kon zien, is de wereld van Kalos Thijs enorm goed bevallen. Het echte Pokemon gevoel was terug en het doet de poké-fans goed dat de oude generaties terugkeren. Zo is Thijs blij als er plots een Pikachu opduikt in het gras.

De eerste gym was volgens Thijs erg tof en hij was gelijk al verkocht aan de oude vertrouwde Pokemon-stijl. Ook de puzzels zijn als vanouds. Ze zijn niet te moeilijk, maar wel uitdagend. Wat heel uniek is, is dat Thijs ook nog eens een hele speciale Pokemon heeft gevangen die je niet zomaar tegenkomt. Hij vertelt je daarom ook vol trots over zijn nieuwste aanwinst in zijn team.

Thijs krijgt het gevoel dat deze Pokemon een combinatie is van alle sterke elementen uit de Pokemon-franchise. Echter heeft hij wel wat kleine puntjes waar hij zijn twijfels bij heeft, zoals het gebruik van het 3D-effect. Ben jij benieuwd naar het derde deel van het Pokemon-dagboek van Thijs? Ben jij benieuwd of hij nog steeds hetzelfde denkt over de game na een lange speelsessie in het weekend? Je ziet het in het Pokemon Dagboek deel 3.
Gamekings Extra: Pokemon X en Y Dagboek 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch