Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Pokemon X en Y Dagboek 2

Gamekings Redactie 11/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

En zoals beloofd vandaag het vervolg op het Pokemon-dagboek. Ook vandaag is Thijs weer aan de slag gegaan met Pokemon. En hij hield z’n mond er maar niet over, want dan was het zus weer en dan was het zo. Hij kon maar niet ophouden over alles dat hij geweldig vond en kon het niet laten om het gelijk even te vermelden. Gelukkig hebben we hem aan het eind van de dag weer gevraagd wat z’n ervaringen waren met Pokemon X en Y, en dat zie je natuurlijk in ‘Gamekings Extra: Pokemon X en Y Dagboek 2’.

Het lijkt er zomaar op dat Thijs super enthousiast is. Dat heeft te maken de veranderingen die volgens hem flink nodig waren in deze serie. Het ziet er namelijk allemaal flink wat mooier uit en ook zijn er nieuwe opties als Pokemon Amie en Super Training. Dit zorgt ervoor dat dit een game is met super veel content. Je heb natuurlijk honderdduizend Pokemon, maar je kan er dus nu meer mee dan ooit. Niet alleen maar vechten of eventueel ruilen met je vrienden. Je kunt nu echt een band met ze scheppen, door middel van het eerder genoemde Pokemon Amie.

Wij weten in ieder geval wat Thijs dit weekend gaat doen. De geruchten gaan namelijk dat hij probeert Pokemon X en Y uit te spelen. Kan ‘ie wel zeggen met een grote mond, maar wij geven hem geen schijn van kans. Vooral aangezien de verhaallijn die flink wat uurtjes van de speler vraagt. We gaan hem een kans geven en maandag komt er nog een Pokemon-dagboek van onze Thijs, waarin hij dus uitgebreider dan ooit zal vertellen over zijn Pokemon X en Y-avontuur!
Gamekings Extra: Pokemon X en Y Dagboek 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch