Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Pokémon Uranium

Gamekings Redactie 16/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon Uranium is de nieuwste fan-made game onder de Pokémon-games. Deze game is in 9 jaar ontwikkeld en David en Emiel gaan hem natuurlijk voor je checken in deze Gamekings Extra: Pokémon Uranium!

Van alle fan-made Pokémon games die er bestaan is Pokémon Uranium de grootste en meest uitgebreide van allemaal. In deze game kun je kiezen uit drie characters waarmee je het avontuur instapt en dat met 100 nieuwe Pokémon die je nog nooit eerder hebt gezien! Het is dan ook niet gek dat deze game in slechts een week tijd zo’n 1,5 miljoen keer is gedownload, wat alle verwachtingen van de makers van deze Pokémon fan-made game te boven ging.

Tot er ineens een brief op de mat lag van Nintendo. In deze brief heeft Nintendo laten weten stappen te ondernemen wanneer deze game niet per direct offline gehaald werd. Daarom hebben de makers de game offline gehaald en is deze helaas niet meer te downloaden. Onze David heeft de game alsnog weten te bemachtigen en stapt samen met Emiel in dit toffe fan-made avontuur.

Wat staat Emiel en David te wachten? En met welke starter-Pokémon gaan ze beginnen? Dat zie je allemaal in deze Gamekings Extra: Pokémon Uranium! Vergeet niet om een reactie achter te laten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch