Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De PlayStation App

Gamekings Redactie 11/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dominique is een harde werker, dat weten we allemaal hier op de redactie. Toch wordt af en toe zijn harde werk niet serieus genomen en worden bepaalde dingen die gemeld moeten worden niet genoemd. Boris en Melle zijn namelijk door hun melige bui iets heel belangrijks vergeten, namelijk de PlayStation App. En laat dat nou net een heel belangrijk iets zijn voor de mensen die binnenkort een PlayStation 4 in huis hebben staan. Wat je moet weten, wordt verteld in deze ‘Gamekings Extra: De PlayStation App’.

Het is namelijk zo dat de applicatie ook naar de Playstation Vita komt en dat is goed nieuws voor de mensen die niet de juiste smartphone of tablet hebben om de PlayStation App op te kunnen installeren. En zeg nou zelf, hoe awesome is het om ook gewoon je PS Vita te kunnen gebruiken als second screen bij games die je gaat spelen op je PlayStation 4? Ik noem een Watch Dogs, maar ook bij games als Battlefield 4 gaan ze gebruik maken van de optie om een tweede scherm te kunnen gebruiken, door middel van je smartphone, tablet en nu dus ook PS Vita.

Natuurlijk is er meer wat de PlayStation App in petto heeft. Zo kun je inloggen op je PlayStation-account en vrienden toevoegen, of juist verwijderen. Ook is het mogelijk om bepaalde streams te bekijken van je vrienden die op dat moment op hun PlayStation 4 aan het spelen zijn. Er zitten dus genoeg vette dingen in wat deze applicatie zeker het bespreken waard maken. Hij komt als het goed is ongeveer gelijktijdig met de PlayStation 4 uit, oftewel dit najaar. Wil je er nog meer over weten, check dan snel de video!
Gamekings Extra: De PlayStation App

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch