Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Plannen voor schoenen kopen in Tokyo

Gamekings Redactie 08/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en David gaan over een paar dagen met Boris en Emiel naar de Tokyo Game Show 2016! Na jarenlang niet in Tokio geweest te zijn voor dit event, hebben Jelle en David er pleuris veel zin in. Niet alleen om naar de Tokyo Game Show te gaan, ze vinden de hele stad gewoon gruwelijk! Wat de dames vooral gaan doen als ze in Tokio wat tijd over hebben, is schoenen kopen. In deze ‘Gamekings Extra: Plannen voor schoenen kopen in Tokyo’ leggen Jelle en David haarfijn uit waarom ze schoenen willen kopen in het land van de rijzende zon.

Gelukkig wordt er niet alleen naar schoenen en kleding gezocht in hun vrije tijd. Ook willen ze Yoyogi-park weer gaan bezoeken en Akihabara mag ook zeker niet ontbreken in een trip zo als deze. Er is genoeg te doen in zo’n enorme stad zo als Tokyo en het is niet de eerste keer voor Jelle en David, maar uiteindelijk moeten ze toch gaan kiezen waar ze naartoe willen.

Weten jullie nog paar toffe plekken in Tokyo voor vette schoenen of misschien wel iets totaal anders waar Boris, David, Emiel en Jelle naar toe moeten gaan? Laat het even weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch