Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Pakketje van Rockstar

Gamekings Redactie 25/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja jongens, het is zover. Helemaal uit Los Santos is een pakketje aangekomen van onze vrienden van Rockstar! Natuurlijk zit die helemaal vol met leuke goodies waar we jullie de komende maanden lekker mee gaan verwennen. Rockstar staat behalve de kwalitief goede games namelijk ook bekend om de geweldige goodies en of dat nou een t-shirt of een USB-stick is, ze krijgen het altijd voor elkaar om er iets prachtigs van te maken. Natuurlijk ben jij benieuwd wat er in zit. JJ en Dennis waren dat ook en die hebben de doos even onder de loep genomen. Je ziet het in ‘Gamekings Extra: Pakketje van Rockstar’.

Ze konden de verleiding niet weerstaan en hebben de doos daadwerkelijk opengemaakt en gekeken wat er inzit. Ook pakten ze deze kans om gelijk even te kijken hoe sommige van de goodies uitpakken in de praktijk. Je kunt zien dat JJ en Dennis helemaal niet bang zijn om er modieus bij te lopen, want ze versieren elkaar met een fancy halsband. Natuurlijk moet het allemaal zo hip mogelijk en daarom zorgt JJ er ook nog eens voor dat zijn iPhone wordt omgetoverd tot een ware iFruit-telefoon, zoals we die kennen uit Grand Theft Auto IV en V.

Het zou natuurlijk zonde zijn om deze doos met goodies op de redactie te laten staan en wat is nu een beter idee dan al deze epische shit weg te geven in toffe prijsvragen? Helemaal niets en daarom is het ook handig om Gamekings.tv goed in de gaten te houden als jij de trotse bezitter wilt worden van een Rockstar-halsband, t-shirt of een setje dope stickers.
Gamekings Extra: Pakketje van Rockstar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch