Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra over The Division en de Gamekings Livestream

Gamekings Redactie 01/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteravond is de Incursion-content voor Tom Clancy’s The Division aangekondigd middels een livestream. Ook hebben wij gisteren in een Gamekings Extra al gespeculeerd over wat we kunnen verwachten en willen zien van deze en toekomstige updates. Breng deze dingen samen en je krijgt een nieuwe Gamekings Extra, waarin Karim het heeft over The Division en de Gamekings Livestream!

Karim trapt de Gamekings Extra direct af met een bak informatie uit de Ubisoft livestream van gisteren. Zo vindt hij het interessant dat Ubisoft daadwerkelijk iets gaat doen aan het gebrek aan actie in de Dark Zone, terwijl hij het ook heeft over de Incursion die eraan zit te komen, die de naam Falcon Lost draagt. Ook bespreekt hij de nieuwe gearsets en hoe je de exclusieve talents die daar aan vast zitten vanaf 12 april, wanneer de update voor de game verschijnt, kunt verdienen.

Straks om 16:00 hebben we ook een Gamekings Livestream voor je in petto, waarin David, Karim en Skate de closed bèta van DOOM en Paragon gaan spelen. Kom om 16:00 dus hangen op ons Twitch-kanaal, maar niet voordat je deze Gamekings Extra over The Division en de Gamekings Livestream hebt gecheckt!

20160401_gkextrafools_splash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch