Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra over Pascal’s terugkeer!

Gamekings Redactie 14/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pascal heeft in zijn drukke agenda een gaatje gevonden om al skateboardend een stop te maken bij de Gamekings redactie! Pascal vertelt hierover in deze Gamekings Extra over Pascal’s terugkeer!

Pascal is uiteraard een bekend gezicht bij Gamekings. Nu heeft hij een druk agenda, waarbij hij aan copywriting doet en schrijft voor HoeMannenDenken. Dat is nog niet alles, want hij is ook nog steeds bezig met gamen en zit helemaal in GTA Online! Zoals de trouwe kijkers van Pascal zullen weten, streamt hij dit ook regelmatig via Twitch.

Maar deze week is Pascal op de redactie verschenen om verschillende items voor je op te nemen die de aankomende dagen zullen verschijnen. Hiertoe behoort een item waarin Extreme Sports-games naar voren komen, één van de passies van Pascalleke. Daarnaast is Pascal onder andere ook te zien in de vrijdagmiddag livestream! Uiteraard zal de livestream daardoor gevuld worden met GTA Online.

Emiel is ook te vinden in deze Gamekings Extra over Pascal’s wederkeer, want het is weer even wennen voor Pascal om naar zo’n lange tijd weer voor de camera te staan! Ben je ook zo benieuwd waar Pascal mee bezig is tegenwoordig? Check dan snel deze Gamekings Extra over Pascal’s wederkeer! Om erachter te komen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch