Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra over het EK 2016

Gamekings Redactie 04/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van het EK 2016 nadert inmiddels en de halve finalisten zijn na het afgelopen weekend ook bekend. Wales, Portugal, Duitsland en Frankrijk hebben zich bij de laatste 4 weten te plaatsen. Door velen wordt het EK, ondanks de afwezigheid van Nederland, gezien als één groot voetbalfeest, maar voor onze JJ geldt dat niet! Waarom dat niet voor hem geldt, zie je in deze Gamekings Extra over het EK 2016!

JJ is namelijk boos en dat komt door het EK 2016, dat dit jaar in Frankrijk wordt georganiseerd. JJ geniet namelijk niet of nauwlijks van de wedstrijden die worden gespeeld. Over het algemeen worden de meeste wedstrijden beslist met een minimale marge. JJ volgt dan ook het EK 2016 niet op de voet en is erg selectief in zijn keuze van wedstrijden.

Hij had hoop dat met het beginnen van de knock-out fase de wedstrijden wél aantrekkelijker en attractiever zouden worden, maar voorlopig komt iedereen met die verwachting bedrogen uit. Op Frankrijk – Ijsland na waren de wedstrijden over het algemeen niet om aan te gluren volgens onze rascriticus. De wedstrijdspanning vergoedde in dat opzicht veel. JJ is dan ook van mening dat de bazen van de UEFA en FIFA de spelregels dermate moeten aanpassen om het attractiviteitsniveau op te schroeven. Hij wijst daarbij naar de NBA en NFL in de States als voorbeelden.

Check daarom deze Gamekings Extra over het EK 2016 en laat even in de comments weten wat jij tot nu toe van het toernooi vindt!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch