Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra over GTA V Story DLC en Metal Gear Solid V

Gamekings Redactie 12/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel we het woord komkommertijd niet meer kunnen luchten of zien, kunnen we er niet omheen dat het daadwerkelijk komkommertijd is. Shawn Fonteno, de acteur van Franklin in Grand Theft Auto V, vond het echter de hoogste tijd om het mes in de komkommers te zetten, want hij heeft zojuist een plaatje van zichzelf, in een Rockstar-kantoor met een mo-cap suite aan op Instagram gezet. We waren er daarom als de kippen bij om deze Gamekings Extra over GTA V Story DLC en Metal Gear Solid V op te nemen.

Nu kan het hier natuurlijk om een oude foto gaan, maar de tekst “LOL FUCCCCCCC IT ……” doet Karim toch vermoeden dat er meer aan de hand is. Zit er dan eindelijk echt story DLC, in de stijl van The Lost and The Damned en The Ballad of Gay Tony, aan te komen voor GTA V?

Ook heeft Karim een game ontdekt, te weten Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. In deze Gamekings Extra zal hij daarom ook even zijn liefde voor deze game de wereld in helpen en roept hij jullie op ook te delen wat jullie van de game vinden! Dit alles gebeurt in deze Gamekings Extra over GTA V Story DLC en Metal Gear Solid V.

Gamekings Extra over GTA V Story DLC en Metal Gear Solid V

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch