Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra over Firstlook Festival 2016

Gamekings Redactie 20/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel dames en heren, het is zover! Na de slopende en oh zo leuke E3 2016 gaat de focus van menig gamer in Nederland en omgeving uit naar het grootste game-evenement van de Benelux: Firstlook Festival 2016! Skate en Karim hebben daarom interessant nieuws voor jou in deze Gamekings Extra!

Vanmiddag om 16:00 start namelijk de kaartverkoop van dit epische evenement! De afgelopen jaren is Firstlook Festival voor veel gamers en game-fanaten een begrip geworden en ook dit jaar staat er een nieuwe editie op het programma. De ervaring leert, met name afgelopen jaargang, dat in ieder geval de VIP tickets als warme broodjes over de toonbanken gaan in de eerste dagen, dus aarzel niet te lang en grijp je kans om bij het vetste game-evenement van de Benelux aanwezig te zijn! Kaarten zijn natuurlijk verkrijgbaar via www.firstlookfestival.nl en bij je lokale Primera-shop. Skate en Karim zijn maar wat blij om dit heugelijke nieuws met jou te delen.

Aarzel dus niet langer, check deze Gamekings Extra en koop die kaarten voor Firstlook Festival 2016! Als je nog vragen hebt of met onduidelijkheden zit, laat het dan even weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch