Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra over de Total War: Warhammer press kit

Gamekings Redactie 27/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris heeft zijn witte handschoentjes uit de kast getrokken, wat betekent dat er een speciaal pakketje op de redactie is bezorgd. Samen met Skate pakt hij de schatkist uit in deze Gamekings Extra over de Total War: Warhammer press kit!

Skate heeft al flink wat uurtjes in Total War: Warhammer zitten, dus mocht hij Boris assisteren bij het uitpakken van deze speciale Total War: Warhammer press kit. Wat er in de press kit zit, zie je in deze extra, maar twee dingen zijn zeker: de inhoud is gruwelijk en deze press kit kan je winnen! Om deze speciale en uiterst exclusieve editie van de game te winnen, moet je de volgende vraag beantwoorden: “Noem twee Legendary Lords van de Greenskins.” Weet jij het antwoord? Mail jouw inzending dan zo snel mogelijk naar redactie@gamekings.nl!

Ben je benieuwd wat de inhoud van deze ongelofelijk vette press kit is, of wat Boris en Skate ermee zouden doen als zij de press kit mochten houden? Check deze Gamekings Extra over de Total War: Warhammer press kit en laat een reactie achter in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch