Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra over de nieuwe Premium items

Gamekings Redactie 13/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle zit vandaag met stagiair Mo in de studio om je bij te praten over Mo’s ‘persoonlijke’ projecten die afgelopen week in vollg gang waren op de redactie. Mo had wat toffe ideëen voor items en wilde deze dan ook graag in de praktijk uitvoeren. Hoe dat is gegaan en wat de drijfveren van hem waren zie je in deze Gamekings Extra over de nieuwe Premium items!

Mo is te zien in twee nieuwe Premium items die deze week op de website zullen verschijnen. Het eerste item zal donderdag a.s. om 16:00 verschijnen op de website. De insteek van dit item zal sommige mensen aanstaan en anderen wellicht afschrikken: voetbal zal hierin een hoofdrol spelen. Mo zal in dit item samen met JJ en Skate het afgelopen EK nabeschouwen en tevens een voorbeschouwen geven van het nieuwe voetbalseizoen. Er wordt niet alleen gekeken naar de Eredivisie – en NAC, speciaal voor Skate – maar ook zal er gekeken worden naar de vijf grootste competities in Europa en de Europese toernooien.

Het tweede item zal een discussie zijn waarin Mo, JJ en Emiel zijn aangeschoven om te bekijken wat de nieuwe consoles van Sony, Microsoft en Nintendo zullen inhouden. Met name de strategieën van de drie grote partijen zullen besproken worden. Daarnaast heeft JJ wat onthullende informatie over de Nintendo NX. Dit Premium zal verschijnen zaterdag a.s. om 16:00.

Laat je dus informeren in deze Gamekings Extra over de aankomende Premium items en laat ook even in de comments weten of jij benieuwd bent naar deze nieuwe items!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch