Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Ook JJ speelt Pokémon GO

Gamekings Redactie 18/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend was er opnieuw een editie van Gamer’s Heaven en JJ was daar uiteraard van de partij. Daar heeft hij een heleboel Pokémon Go-spelers voorbij zien komen en dat heeft wat gedaan met onze JJ. JJ was verbaasd door de kracht van Niantic’s nieuwste game en bespreekt wat dit met hem heeft gedaan in deze Gamekings Extra: Ook JJ speelt Pokémon GO!

Door afgelopen weekend is JJ overstag gegaan. Zaterdag en zondag heeft hij de nodige Pokémon Go-spelers langs zien komen op Gamer’s Heaven in Nieuwegein. De hele dag door werden daar ‘Lure Modules’ neegezet bij nabij gelegen Pokéstops en JJ wist niet wat hij zag. Met name de diversiteit van de spelers, of het nou ging om afkomst, uiterlijk of leeftijd, deed JJ’s journalistieke hart sneller kloppen. Zijn gamershanden gingen jeuken om toch maar aan de slag te gaan met de game.

Zo gezegd, zo gedaan, want JJ heeft Pokémon Go inmiddels geïnstalleerd en heeft zelfs zijn eerste Pokémon gevangen. Oké, het is dan wel de standaard Squirtle als starter, maar onderweg naar de redactie heeft hij zijn eerste pokemon gevangen! Het kostte hem veel pokéballs, maar uiteindelijk is het hem wel gelukt!

Ben jij benieuwd hoe JJ nu tegenover de game staat? Check dan deze Gamekings Extra: Ook JJ speelt Pokémon GO en praat mee in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch