Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: No Man’s Sky is binnen!

Gamekings Redactie 08/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wachten…. wat duurt dat toch lang zeg, maar eindelijk is hij binnen: No Man’s Sky! Boris heeft hem in handen en kan niet wachten om te beginnen. In deze ‘Gamekings Extra: No Man’s Sky is binnen!’ pakt Boris zijn langverwachte pakketje uit!

De No Man’s Sky-editie waar er momenteel maar 2.120 van zijn is vandaag aangekomen op de redactie en speciaal voor jullie gaat Boris deze vandaag openen in deze Gamekings Extra! No Man’s Sky is een first-person survival game die je door het complete universum stuurt. Aan jou de taak om in dit universum de tofste dingen te gaan ontdekken. Spelers kruipen dan ook in de huid van een wereldverkenner en gaan op jacht. In de werelden kun je 4 dingen doen: exploration, survival, combat, en trading. Dit maakt dan ook dat de game zo divers wordt, dat je er bijna niet op uitgekeken kan zijn. Er is tenslotte altijd wat te ontdekken en dat gaat Boris dan ook uitgebreid doen. Binnenkort kun je dan ook veel meer over deze game verwachten op Gamekings.tv!

Wil jij nu zien wat voor vette shit er in dit pakketje zat? En kun je niet wachten om het zelf te gaan spelen? Bekijk dan deze ‘Gamekings Extra: No Man’s Sky is binnen!’ en laat ons weten wat je van deze toffe presskit vindt in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch