Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Nintendo gekte op de redactie

Gamekings Redactie 13/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ wil het graag op deze ‘Nintendo dag’ hebben over de Nintendo persconferentie van vanochtend 5 uur.
Heb begon vanochtend vroeg al met een heuse discussie op whatsapp. Eenmaal op de redactie ging men lekker verder, heerlijk wanneer er flinke meningsverschillen heersen. Maar JJ heeft natuurlijk een eigen mening en wil deze toch wel even met jullie delen in deze Gamekings Extra: Nintendo gekte op de redactie!

Wie van jullie waren ook zo gestoord om op te blijven of heel vroeg de wekker te zetten? Iedereen ging helemaal los over de Nintendo persconferentie. Zo kwamen er onder andere games voorbij waarin je koeien moet melken. Wat toch wel een opmerkelijke manier van spelen is. We kennen¬†Nintendo dan ook niet anders dan de maker van speelgoed voor families en kinderen. Echter is het wel een duur stukje speelgoed, namelijk zo’n 300 euro. En dan hebben we het nog niet eens over de accessoires gehad. De grote vraag blijft echter, gaat JJ de Nintendo Switch aanschaffen? En wat is hiervoor zijn motief?

Ben jij benieuwd wat JJ van de Nintendo Switch vindt? Check dan gauw deze Gamekings Extra: Nintendo gekte op de redactie! En laat ons weten of jij psyched bent voor de Nintendo Switch!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch