Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Nintendo DS-games komen naar de Wii U

Karim Shehata 30/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat gisteren het gerucht de wereld in werd geholpen dat er in de toekomst mogelijk PlayStation- en PlayStation 2-games gespeeld kunnen worden op de PlayStation 4, maakte Iwata vandaag bekend dat we in de toekomst Nintendo DS-games kunnen gaan spelen op de Wii U. Dit natuurlijk tot de grote vreugde van Thijs, want waarschijnlijk weet je al een tijdje dat hij erg graag aan de slag gaat met de wat oudere games. In deze ‘Gamekings Extra: Nintendo DS-games komen naar de Wii U’ praten Dennis en Thijs je helemaal bij over dit fenomeen.

Waar Thijs het natuurlijk erg tof vindt dat de oude Nintendo DS-games binnenkort speelbaar zullen zijn op de Wii U, is het natuurlijk nog maar de vraag of Dennis hier dezelfde mening in deelt. Ook kan er natuurlijk een discussie ontstaan over het feit of dit voor Nintendo zelf wel een erg goede zet is, want de voorganger van de Nintendo 3DS is op dit moment nog gewoon verkrijgbaar in de winkels. Voor degene die deze games echter gemist hebben op de Nintendo DS en nu de beschikking hebben over de Wii U kan dit natuurlijk wel goed uitpakken. Thijs vindt deze beslissing van Nintendo ongetwijfeld erg tof, maar in deze ‘Gamekings Extra: Nintendo DS-games komen naar de Wii U’ zie je of Dennis misschien wel een hele andere mening heeft over deze beslissing van het Japanse bedrijf.

Doordat Nintendo de DS-games naar de Virtual Console van de Wii U gaat brengen, ontstaat er een discussie tussen Thijs en Dennis. De eerstgenoemde draagt de wat oudere games een zeer warm hart doe, maar of Dennis niet gewoon wat nieuwere games wilt zien op de Wii U is natuurlijk nog maar de vraag. Het feit is in ieder geval dat het daadwerkelijk gaat gebeuren, waardoor Thijs en Dennis het een zeer goed moment vonden om dit onderwerp eens even flink aan de tand te voelen. Dit alles zie je in ‘Gamekings Extra: Nintendo DS-games komen naar de Wii U’.
Gamekings Extra: Nintendo DS-games komen naar de Wii U

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch