Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Nintendo 3DS op Firstlook 2013

Gamekings Redactie 06/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ik heb van betrouwbare bronnen vernomen dat onze Firstlook 2013-verslaggever Thijs een aardig grote fan van Nintendo-games is. Het zou ervoor kunnen zorgen dat hij met een grote liefde nieuwe Nintendo-titels checkt, maar misschien wordt hij er extra kritisch van. Hij nam de proef op de som in ‘Gamekings Extra: Nintendo 3DS op Firstlook 2013’.

Sonic op een Nintendo-console. Vroeger niet in te denken, tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. De aankomende Sonic-game, Sonic Lost World, is zelfs alleen maar op de Wii U en Nintendo 3DS te spelen en daardoor helemaal Nintendo-exclusive. Dat zorgt ervoor dat Nintendo ook een oogje in het zeil heeft gehouden, waardoor we kunnen verwachten dat de kwaliteit vrij hoog ligt. Dat is makkelijk gezegd, maar het bewijs moet nog geleverd worden.

Ook ontwikkelaar Game Freak heeft iets te bewijzen, want hun Pokémon-serie voor de Nintendo-handhelds is duidelijk aan vernieuwing toe. Met Pokémon X en Y voor de Nintendo 3DS gaan we die waarschijnlijk krijgen zoals we willen, want het is de eerste titel die niet alleen in 3D te bekijken is, maar ook de wereld en models zijn 3D. Op allebei de manieren van 3D, je weet wat ik bedoel. Thijs ging aan de slag met deze titel en laat weten wat hij ervan vindt.

Als klap op de vuurpijl is The Legend of Zelda: A Link Between Worlds aan de beurt. De vorige The Legend of Zelda-game voor de Nintendo 3DS was een HD/3D-remake van Ocarina of Time en nu krijgen we een spiritueel vervolg op The Legend of Zelda: A Link to the Past. Sowieso kan het zijn dat jij nu eeeeeeerg benieuwd bent, dus lees niet langer. Kijk ‘Gamekings Extra: Nintendo 3DS op Firstlook 2013’!
Gamekings Extra: Nintendo 3DS op Firstlook 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch