Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De South Park App en nieuwe boxen van Teufel

Gamekings Redactie 03/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle is vandaag extreem enthousiast over een nieuwe App die hij op z’n telefoon heeft en dat is de nieuwe South Park App van Comedy Central. Waarom is Jelle zo enthousiast met deze App? Dat is omdat hij waar en wanneer hij wilt al zijn favoriete South Park afleveringen kan kijken. Dominique heeft de App nog niet gecheckt, maar is misschien wel net zo enthousiast, omdat hij toevallig net een nieuwe telefoon heeft gekocht. Net zoals Jelle heeft hij een Google Nexus 5 en het is dan ook goed nieuws dat de South Park App niet alleen voor iOS is, maar ook Android. Wat is de beste manier om te genieten van South Park? Dat wordt even goed gedemonstreerd in ‘Gamekings Extra: De South Park App en nieuwe boxen van Teufel’. Dit item bevat überwrede audio. Let erop dat het volume niet te hard staat!

We zijn hier op de Gamekings-redactie niet vies van goed geluid. Video is natuurlijk iets waar we ons ontzettend veel mee bezighouden, maar de audio onder items is net zo belangrijk. Daarnaast is onder meer Jelle een ontzettend groot liefhebber van heel veel verschillende muzieksoorten met dikke bas en mocht het nu net zo zijn dat Teufel een setje nieuwe boxen voor z’n bureau heeft neergezet. Het is nog even passen en meten wat de beste locatie is voor deze set, maar dan moeten ze natuurlijk even goed getest worden.

Wat doe je als je een Gamekings Extra item hebt over twee nieuwe dingen op de redactie? Dan combineer je ze. Jelle ziet het dan ook wel zitten om de nieuwe South Park App te checken met de nieuwe boxen van Teufel. Het is nog maar de vraag of het lekker kijkt en luistert, maar dat weet Jelle vanaf het moment dat ‘ie de boxen op z’n telefoon aansluit en South Park gaat checken. Als jij het je net zo hard afvraagt, hoor je het antwoord in ‘Gamekings Extra: De South Park App en nieuwe boxen van Teufel’.

Gamekings Extra: De South Park App en nieuwe boxen van Teufel

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch